Referenser

sjatte-ap-fonden

”Vi har anlitat Contaplus i flera rekryteringsprocesser inom ekonomi- och finansområdet och varit mycket nöjda med det sätt som uppdragen utförts på. Contaplus har en värdefull nischkunskap inom sektorn och detta i kombination med ett starkt geografiskt fokus och en förmåga att snabbt förstå våra önskemål och kulturen i organisationen har resulterat i mycket kompetenta kandidater.”

Margareta Alestig – Deputy Managing Director, Sjätte AP-fonden

hd_logo%20grey%20orange_rgb

”För mig är det av största vikt att ha en långsiktig samarbetspartner som väl känner vår verksamhet, kultur och allmänna behov. Jag uppskattar Contaplus vida kontaktnät och specifika kompetens inom ekonomiområdet vilket borgar för bra lösningar i slutändan. Rekrytering är egentligen bland det viktigaste vi gör, då dessa nya medarbetare utgör stommen i vår framtida organisation. Här gäller det att pricka rätt!”

Per Stenberg – VD, Hunter Douglas Scandinavia

alektum

”Contaplus uppvisar väldigt bra leveranssäkerhet och träffsäkerhet med sin mycket goda förmåga att täcka in ekonomiområdets olika kompetenser där de snabbt och effektivt gör bra urval via sina nätverk. De har en effektiv arbetsprocess som sparar tid för oss som kund och de personer som arbetar för Contaplus kombinerar högsta professionalitet med trevliga personligheter på ett vinnande sätt.”

Magnus WidénCFO, Alektum

dentsply_implants_blue_pms

”Contaplus har varit en utmärkt samarbetspartner i alla våra rekryteringsprocesser under flera år. Tack vare deras specialisering inom ekonomi- och finansområdet, i kombination med deras kännedom om vår verksamhet och kultur, har de alltid presenterat mycket bra kandidater med rätt profil för tjänsterna.”

Anneli Bohm – Manager Reporting Dentsply IH AB

Utförda uppdrag

Nedan finner du ett urval av de företag vi samarbetar med och olika typer av tjänster vi tillsatt. Många av de aktuella tjänsterna kan du se på sidan Lediga Tjänster – men långt ifrån alla. Genom ett nära samarbete med våra kunder får vi ofta förtroendet att primärt använda oss av vårt eget nätverk i rekryteringsprocessen. Så missa inte att registrera ditt CV hos oss. Det kan bli mycket väl investerad tid för dig.

molnlycke-health-care
opus

semcon

Global Finance Director
Business Controller
Financial Planning Analyst

CFO

Business Controller
Ekonom
Redovisningschef
Chefscontroller
Löneadministratör
Shared Service Manager

hexatronic
untitled
untitled

CFO
Koncernredovisningschef

Koncernredovisningsekonom
Manager Group Accounting
Redovisningsansvarig
Group Controller

Koncernredovisningsekonom

untitled
hd_logo%20grey%20orange_rgb
elanders

Redovisningsansvarig
Jr Business Controller
Treasury Controller
Redovisningsekonom

Redovisningsansvarig
Redovisningsekonom

Redovisningsansvarig