Lediga tjänster

Business Controller

  • Tjänst nr: 3622
  • Publicerades: 2018-11-28
  • Stad: Göteborg
Ansök här Skriv ut Tipsa en vän
  • Tjänst nr: 3622
  • Publicerades: 2018-11-28
  • Stad: Göteborg

Ansök här Skriv ut


Till ett växande bolag i Göteborg söker vi nu en Business Controller för en rekrytering. Detta är en chans för dig som önskar få inflytande att påverka ditt arbete och där du får stora möjligheter att utvecklas i din roll som controller. Koncernen är verksam i ett 70-tal länder och marknadsledande inom sin bransch.

Arbetsbeskrivning
Som Business Controller blir du en del av en spännande organisation med många engagerade kollegor. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:

- Ansvara för försäljningsbudget och prognos
- Ta fram och analysera nyckeltal
- Utforma lönsamhetsuppföljning och analys
- Månads- och kvartalsrapportering av säljsiffror
- Delta i förändringsarbete och utveckla bolagets processer och rutiner
- Kommunicera med kollegor inom hela organisationen

Erfarenhet
För att lyckas i rollen ser vi att du har relevant eftergymnasial utbildning och minst 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är en fena på Excel och har goda kunskaper i såväl svenska som engelska.

Personliga kvalifikationer
Med hög ansvarskänsla och stort självförtroende har du goda förutsättningar för att passa i rollen som Business Controller. Du tar initiativ utöver det vanliga och motiveras av att arbeta i en föränderlig miljö med högt tempo. Som person är du analytisk, strukturerad och trivs där du får utrymme att arbeta självständigt.


Ansökan
Låter detta som ett jobb för dig? Välkommen in med din ansökan (CV och personligt brev) snarast då vi arbetar med löpande urval.

Kontakt
Jeanette Liljeblad, jliljeblad@contaplus.se, 0767 76 01 90
Olivia Engberg, oengberg@contaplus.se, 0737 38 18 67